domingo, 4 de enero de 2015

Recepta Brandada de Bacallà amb pebrot escalivat i Melmelada d’Albercoc


Brandada de Bacallà amb pebrot escalivat i Melmelada d’Albercoc


Per preparar la brandada, escorrem el bacallà
descongelat i el portem a ebullició. Abaixem el
foc i l'escalfem durant 10 minuts.

L'escorrem i l'esqueixem. Després prosseguim
a picar-lo (amb la batedora, Themomix o en un
morter) amb els alls.

Escalfem la llet. Lentament l'anem incorporant
al bacallà que tenim en una altra cassola a foc lent. Ho anem incorporant amb oli d'oliva i ho remenem amb una espàtula. Ho rectifiquem de sal i pebre.

Un cop aconseguida la consistència adequada deixem d'afegir-hi oli. Per preparar el pebrot el posem a sobre el foc perquè es comenci a rostir. Quan el tinguem a punt el pelem i el guardem amb oli d'oliva.

Per preparar la melmelada d'albercoc, triturem els albercocs, els col·loquem en una olla amb sucre a foc lent i hi afegim les gotes de llimona.

Ho deixem 12 minuts remenant-ho fins que
trobem la consistència desitjada.


Cuiner: Juan Carlos Zarzosa


Ingredients: 1 kg de lloms de bacallà congelat, 2 grans d’all, 200 ml de llet, 2 gots d’oli d’oliva, 1 pebrot vermell, 100 g d’albercoc sec (orellanes), 50 g de sucre i unes gotes de llimona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario